[Hippo-cms7-user] html-cleaner-service: unable to allow class-attribute on p-tag

Mathijs Brand m.brand at onehippo.com
Tue Dec 1 14:42:03 CET 2009


Hi Edwin,

did you check the bottom part of the following page yet?
http://wiki.onehippo.com/display/CMS7/Configure+the+Rich-text+fields+%28Xinha%29

Met vriendelijke groet,
Mathijs Brand
Hippo

m.brand at onehippo.com

Amsterdam - Hippo B.V. Oosteinde 11 1017 WT Amsterdam +31(0)20-5224466
San Francisco - Hippo USA Inc. 101 H Street, suite Q Petaluma CA
94952-5100 +1 (707) 773-4646

www.onehippo.com info at onehippo.com




On Tue, Dec 1, 2009 at 2:37 PM, Edwin Benneheij <ettepet at gmail.com> wrote:
> Hi,
> I'm trying to allow a class-attribute on a p-tag in a RTE-field (using the
> webrichtlijnen-Xinha: http://forge.onehippo.org/projects/webrichtlijnen/).
> This is in the html-cleaner-service.xml:
>             <sv:node sv:name="hippohtmlcleaner:cleanupElement">
>                 <sv:property sv:name="jcr:primaryType" sv:type="Name">
>                     <sv:value>hippohtmlcleaner:cleanupElement</sv:value>
>                 </sv:property>
>                 <sv:property sv:name="hippohtmlcleaner:name"
> sv:type="String">
>                     <sv:value>p</sv:value>
>                 </sv:property>
>                 <sv:property sv:name="hippohtmlcleaner:attributes"
> sv:type="String">
>                     <sv:value>class</sv:value>
>                 </sv:property>
>             </sv:node>
> In some text in the RTE-field by using the HTML-source button, eg
> <p class="myclass">new paragraph</p>
> results (after saving the document) in :
> <p>new paragraph</p>
>
> I've tried these same steps with tables (adding classes on table- or
> td-tags).
> This works fine!
>             <sv:node sv:name="hippohtmlcleaner:cleanupElement">
>                 <sv:property sv:name="jcr:primaryType" sv:type="Name">
>                     <sv:value>hippohtmlcleaner:cleanupElement</sv:value>
>                 </sv:property>
>                 <sv:property sv:name="hippohtmlcleaner:name"
> sv:type="String">
>                     <sv:value>td</sv:value>
>                 </sv:property>
>                 <sv:property sv:name="hippohtmlcleaner:attributes"
> sv:type="String">
>                     <sv:value>id</sv:value>
>                     <sv:value>scope</sv:value>
>                     <sv:value>colspan</sv:value>
>                     <sv:value>rowspan</sv:value>
>                     <sv:value>headers</sv:value>
>                     <sv:value>class</sv:value>
>                 </sv:property>
>             </sv:node>
>
>
>
> But also a test with the pre-tag resulted in a stripped piece of html - so
> without the added class-attribute.
> I just don't get it. Can anybody explain?
> Thanx, Edwin
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/support/community.html
>



More information about the Hippo-cms7-user mailing list