[Hippo-cms7-user] Re: Properties with Date type don't work

Ard Schrijvers a.schrijvers at onehippo.com
Tue Dec 28 22:13:53 CET 2010


Hello Anton,

I do not see nor can't find your previous mail...I searched my inbox,
i never delete mails. Could you re-post the original question?

Thx and sry for the inconvenience,

Regards Ard

On Tue, Dec 28, 2010 at 7:14 PM, Anton Vasiliev
<avasiliev at devexperts.com> wrote:
>
> Hi,
>
> Any update?
> Does everybody have the same problem?
>
> Thanks,
> Anton.
> --
> View this message in context: http://hippo.2275632.n2.nabble.com/Properties-with-Date-type-don-t-work-tp5865361p5872519.html
> Sent from the Hippo CMS 7 mailing list archive at Nabble.com.
> _______________________________________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
>



-- 
Hippo
Europe  •  Amsterdam  Oosteinde 11  •  1017 WT Amsterdam  •  +31 (0)20 522 4466
USA  • San Francisco 755 Baywood Drive, Second Floor •  Petaluma, CA.
94954 •  +1 877 414 4776 (toll free)
Canada    •   Montréal  5369 Boulevard St-Laurent #430 •  Montréal QC
H2T 1S5  •  +1 (514) 316 8966
www.onehippo.com  •  www.onehippo.org  •  info at onehippo.com
________________________________________________________________
This e-mail may be privileged and/or confidential, and the sender does
not waive any related rights and obligations. Any distribution, use or
copying of this e-mail or the information it contains by other than an
intended recipient is unauthorized. If you received this e-mail in
error, please advise me (by return e-mail or otherwise) immediately.



More information about the Hippo-cms7-user mailing list