[Hippo-cms7-user] Replacing resource with same name

Kenan Salic k.salic at onehippo.com
Fri Dec 31 10:52:19 CET 2010


Just one sec. I'm trying it without that class

On Fri, Dec 31, 2010 at 10:51 AM, Kenan Salic <k.salic at onehippo.com> wrote:

> I've tried the spring configuration but it didn't work. It couldn't find:
>
> nested exception is java.lang.ClassNotFoundException:
> org.hippoecm.hst.cache.ehcache.HstCacheEhCacheImpl
>
> I'm using hst 2_05_03. So i checked out the project to see if I could find
> the class. Too bad I couldn't. The documentation is from just a couple of
> days ago. So I guess, it doesn't apply for my HST version?
>
>
>
> On Fri, Dec 31, 2010 at 10:22 AM, Bartosz Oudekerk <
> b.oudekerk at onehippo.com> wrote:
>
>>
>> https://wiki.onehippo.com/display/HST2/HST-2+Binary+Content+Resource+Serving+(BinariesServlet)<https://wiki.onehippo.com/display/HST2/HST-2+Binary+Content+Resource+Serving+%28BinariesServlet%29>
>>
>> On 31/12/2010, Kenan Salic <k.salic at onehippo.com> wrote:
>> > How do i lower the default expire time?
>> >
>> > I've done every cache clearing available with my brower.
>> >
>> > It does seem to work now when i restart my site.
>> >
>> > And i see now the same things happen when i upload an asset, and the
>> > reupload a different file in the asset document. it still fetches the
>> old
>> > one.
>> >
>> > On Thu, Dec 30, 2010 at 5:27 PM, Bartosz Oudekerk
>> > <b.oudekerk at onehippo.com>wrote:
>> >
>> >> On 30/12/10 17:10, Kenan Salic wrote:
>> >>
>> >>> I tried to set the following parameter values to false:
>> >>> *
>> >>> set-expire-headers
>> >>> cache-enable*
>> >>>
>> >>
>> >> That sounds like a bad idea, assets, because of their size, will
>> >> benefit the most from caching. If the default expire time is too long,
>> >> lower it, but in general I wouldn't disable it.
>> >>
>> >>
>> >>  And it didn't work. Really strange? Even if I upload a different
>> filetype
>> >>> it
>> >>> still get's the one I first uploaded.
>> >>>
>> >>
>> >> Because it's already cached somewhere perhaps? Did you clear your
>> >> browser cache? If you did, did you check if your settings are reflected
>> >> in the headers sent with the binary?
>> >>
>> >>
>> >> Kind regards,
>> >> --
>> >> Bartosz Oudekerk
>> >> .---------------------------------.---------------------------------.
>> >> | Hippo B.V.                      | Hippo USA Inc.                  |
>> >> | Oosteinde 11                    | 755 Baywood Drive, 2nd floor    |
>> >> | 1017 WT  Amsterdam              | Petaluma, CA. 94954             |
>> >> | The Netherlands                 | United States of America        |
>> >> | Tel  +31 (0)20 5224466          | +1 (877) 414 4776               |
>> >> +---------------------------------+---------------------------------+
>> >> |     b.oudekerk at onehippo.com     |     http://www.onehippo.com     |
>> >>
>> >> `---------------------------------^---------------------------------'
>> >> _______________________________________________
>> >> Hippo-cms7-user mailing list and forums
>> >> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
>> >>
>> >
>>
>> --
>> Sent from my mobile device
>>
>> Bartosz Oudekerk
>> .---------------------------------.-----------------------------------.
>> | Hippo B.V.                      | Hippo USA Inc.                    |
>> | Oosteinde 11                    | 101 H Street, suite Q Petaluma CA |
>> | 1017 WT  Amsterdam              | 94952-5100  San Francisco         |
>> | The Netherlands                 | United States                     |
>> | Tel  +31 (0)20 5224466          | +1 (707) 773-4646                 |
>> +---------------------------------+-----------------------------------+
>> |     b.oudekerk at onehippo.com     |      http://www.onehippo.com      |
>> `---------------------------------^-----------------------------------'
>> _______________________________________________
>> Hippo-cms7-user mailing list and forums
>> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.onehippo.org/pipermail/hippo-cms7-user/attachments/20101231/9da7e2e7/attachment.htm>


More information about the Hippo-cms7-user mailing list