[Hippo-cms7-user] Re: unable to create users

Frank van Lankvelt f.vanlankvelt at onehippo.com
Mon Jun 6 13:46:55 CEST 2011


This seems to be triggered by logging wicket at debug level.  Tuning
org.apache.wicket.model down to info or warn should provide a
workaround.

Meanwhile, I'll fix the issue in the DetachableUser implementation; a
null path is standard when a new user is created.

cheers, Frank


On Mon, Jun 6, 2011 at 12:50 PM, hyc <agohar at gmail.com> wrote:
> This seems to be the main issue:
>
> ava.lang.NullPointerException
>        at
> org.hippoecm.frontend.plugins.cms.admin.users.DetachableUser.hashCode(DetachableUser.java:60)
>        at java.lang.Object.toString(Object.java:219)
>        at
> org.apache.wicket.model.LoadableDetachableModel.toString(LoadableDetachableModel.java:149)
>        at java.lang.String.valueOf(String.java:2826)
>        at java.lang.StringBuffer.append(StringBuffer.java:219)
>        at
> org.slf4j.helpers.MessageFormatter.deeplyAppendParameter(MessageFormatter.java:237)
>        at
> org.slf4j.helpers.MessageFormatter.arrayFormat(MessageFormatter.java:196)
>        at
> org.slf4j.helpers.MessageFormatter.format(MessageFormatter.java:138)
>        at
> org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter.debug(Log4jLoggerAdapter.java:246)
>        at
> org.apache.wicket.model.LoadableDetachableModel.detach(LoadableDetachableModel.java:106)
>
> Looks like the 'path' variable is null ?? Any idea what could have caused
> this? Thanks
>
> --
> View this message in context: http://hippo.2275632.n2.nabble.com/unable-to-create-users-tp6435471p6444624.html
> Sent from the Hippo CMS 7 mailing list archive at Nabble.com.
> _______________________________________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
>



-- 
Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com



More information about the Hippo-cms7-user mailing list