[Hippo-cms7-user] Google Analytics setup

fariz fariz at smile.fr
Fri Jun 1 13:02:28 CEST 2012


as soon as i modify
${project.home}/content/src/main/resources/hippoecm-extension.xml 
with:

<sv:node
sv:name="myhippoproject-prod-google-analytics-configuration-properties">
    <sv:property sv:name="jcr:primaryType" sv:type="Name">
      <sv:value>hippo:initializeitem</sv:value>
    </sv:property>
    <sv:property sv:name="hippo:contentresource" sv:type="String">
     
<sv:value>hippo-configuration/google-analytics-configuration-properties.xml</sv:value>
    </sv:property>
    <sv:property sv:name="hippo:contentroot" sv:type="String">
      <sv:value>/hippo:configuration/hippo:modules</sv:value>
    </sv:property>
    <sv:property sv:name="hippo:sequence" sv:type="Double">
      <sv:value>910</sv:value>
    </sv:property>
  </sv:node>

I always get:

[INFO] [talledLocalContainer] 01.06.2012 11:53:36 ERROR
[org.hippoecm.repository.LoadInitializationModule.refresh():567]
configuration as specified by
/hippo:configuration/hippo:initialize/myhippoproject-prod-google-analytics-configuration-properties
failed
[INFO] [talledLocalContainer] java.io.FileNotFoundException:
${project.home}/content/target/classes/hippo-configuration/google-analytics-configuration-properties.xml
(No such file or directory)

notice that it refers to the "target" folder.

--
View this message in context: http://hippo.2275632.n2.nabble.com/Google-Analytics-setup-tp7560092p7578396.html
Sent from the Hippo CMS 7 mailing list archive at Nabble.com.



More information about the Hippo-cms7-user mailing list