[Hippo-cms7-user] HTML field invisible after deletion of compound type block in CMS

Frank van Lankvelt f.vanlankvelt at onehippo.com
Tue Jun 26 13:09:42 CEST 2012


On Mon, Jun 25, 2012 at 1:22 PM, Robert de Vries
<robert.de.vries at hinttech.com> wrote:
> Dear Hippo dev's,
>
> I just started on a Hippo project and I have no clue.
>
> I have an issue with the Xinha HTML editor in Hippo CMS 7.7.1.
>
> I have a document type with a so called block (compound type containing o.a.
> a html field) of which multiple instances are allowed.
>
> After the following sequence every HTML field I click in edit mode gets
> invisible. After logging out and in everything is as usual:
>
>     Open a document of the above mentioned document type.
>     Click Edit.
>     Delete one block.
>     Click in another text field.
>     Close the document without saving.
>     Reopen the document.
>     Delete one block.
>     Click in another text field.
>     Close the document without saving.
>     Open another document containing a HTML text field.
>     Click Edit.
>     Click in the HTML text field and the field will render invisible.
>
>
> Has someone any idea how this can be solved?
>
are there any javascript errors perhaps?

cheers, Frank

>
> Kind regards,
>
> Robert de Vries
>
> _______________________________________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



-- 
Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com



More information about the Hippo-cms7-user mailing list