[Hippo-cms7-user] Unable to set Taxonomy plugin up

David Martin dmartin at ippon.fr
Thu Sep 27 10:02:37 CEST 2012


Hi,

Here is the issue related to the problem I've described.
https://issues.onehippo.com/browse/HIPPLUG-504

David

On Thu, Sep 27, 2012 at 4:20 AM, Woonsan Ko <w.ko at onehippo.com> wrote:

> Hi David,
>
> I think you're right.
> It doesn't have to add the user locale. We'd better remove that in
> TaxonomyEditorPlugin.java (L642-645).
>
> Would you create a JIRA issue in https://issues.onehippo.com/**
> browse/HIPPLUG <https://issues.onehippo.com/browse/HIPPLUG> for that? :)
>
> Cheers,
>
> Woonsan
>
> [1] https://forge.onehippo.org/**svn/taxonomy/taxonomy/trunk/**
> addon/frontend/src/main/java/**org/onehippo/taxonomy/plugin/**
> TaxonomyEditorPlugin.java<https://forge.onehippo.org/svn/taxonomy/taxonomy/trunk/addon/frontend/src/main/java/org/onehippo/taxonomy/plugin/TaxonomyEditorPlugin.java>
>
>
> On 9/26/12 9:28 AM, David Martin wrote:
>
>> I don't see why it should make sense.
>> Let's think about an Finnish company administering an English only
>> website. For editors convenience, the CMS locale is Finnish, thus the
>> whole CMS interface is in editors' mother language. Why should Finnish
>> be part of the documents' locales since all the data are supposed to be
>> in English (since the website is english only) ?
>>
>> Anyway, that is not an issue for me, I was just sharing my PoV about
>> this ;-)
>>
>> David
>>
>> On Wed, Sep 26, 2012 at 3:15 PM, Jeroen Hoffman <j.hoffman at onehippo.com
>> <mailto:j.hoffman at onehippo.com**>> wrote:
>>
>>
>>
>>     On 26-09-12 12:36, David Martin wrote:
>>
>>                  Last point: I only want the taxonomy to be defined in a
>>         single language.
>>                  I've
>>                  deleted all but one language from the JCR node
>>
>>         "content/taxonomies/____**exampletaxonomy/____**exampletaxonomy".
>>
>>         Let's say I've
>>
>>                  just let
>>                  "fr". If the end user is connected to the CMS using
>>         another language, for
>>                  instance "en", when clicking on New (to add a new
>>         category), both
>>                  English and
>>                  French appear in the drop down list, despite the single
>>         language
>>                  defined. Could
>>                  be a bug?
>>
>>
>>              You can configure those, see
>>         http://taxonomy.forge.__onehip**__po.org/category-____**
>> localization.html <http://onehip__po.org/category-____localization.html>
>>         <http://onehippo.org/category-**__localization.html<http://onehippo.org/category-__localization.html>
>> >
>>
>>
>>
>>         <http://taxonomy.forge.__onehi**ppo.org/category-__**
>> localization.html <http://onehippo.org/category-__localization.html>
>>         <http://taxonomy.forge.**onehippo.org/category-**
>> localization.html<http://taxonomy.forge.onehippo.org/category-localization.html>
>> >>
>>
>>
>>         This is what I've done (editing the hippotaxonomy:locales
>>         property and only let
>>         one locale : 'fr'). But despite this configuration, limited to a
>>         single locale
>>         ('fr'), when connecting to the CMS with a different one (in my
>>         case, connecting
>>         with 'en' locale), both 'en' and 'fr' are visible in the drop
>>         down list. Am I
>>         missing something ?
>>
>>
>>     This means you're logged into the CMS with English language. So the
>>     logged in language is merged with the configured ones.
>>
>>     Makes sense right?
>>
>>
>>     Jeroen
>>     ______________________________**___________________
>>
>>     Hippo-cms7-user mailing list and forums
>>     http://www.onehippo.org/cms7/_**_support/forums.html<http://www.onehippo.org/cms7/__support/forums.html>
>>     <http://www.onehippo.org/cms7/**support/forums.html<http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html>
>> >
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> ______________________________**_________________
>> Hippo-cms7-user mailing list and forums
>> http://www.onehippo.org/cms7/**support/forums.html<http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html>
>>
>>
>
> --
> w.ko at onehippo.com     www.onehippo.com
> Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142
> Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
> US +1 877 414 4776 (toll free)
> Europe +31(0)20 522 4466
>
> ______________________________**_________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/**support/forums.html<http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.onehippo.org/pipermail/hippo-cms7-user/attachments/20120927/79bb75b1/attachment.htm>


More information about the Hippo-cms7-user mailing list